Hinta 50€/hlö (sis.alv 24%)

Paikkoja rajoitetusti! Koronarajoitusten ja turvallisuuden huomioimiseksi tälle kurssille pääsee vain 8 nopeinta ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssipäivä on Jämsän keskustassa, joten pääset paikalle myös julkisilla.

Minna Jakosuo näyttää salat vaellusruokien suunnitteluun ja kuivaamiseen. Näytillä paljon erilaisia itse kuivattuja ruokia niin kasvisruokavalioon sopiviksi kuin sekasyöjillekin. Itse kuivaamalla ja pienellä suunnittelulla säästää vaellusruuissa isot rahat, eikä tarvitse kantaa liikaa polttoainetta mukana painolastina! Osallistujat saavat sähköisen vaellusruoka-aineiston kurssin jälkeen.

Kurssilla opit kuinka voit suunnitella vaellusviikon ruokailut niin, että itse reissulla ruokien valmistaminen on nopeaa ja vaivatonta, ruoka-aineet painavat uskomattoman vähän ja menevät pieneen tilaan. Saat myös neuvoja, kuinka ruuat kannattaa pakata, että roskaa kertyy minimaalisesti. Huom! Tämä ei ole mikään nuotiolla kokkailukurssi! Painotus nimenomaan mahdollisimman kevyessä ruuassa päiväkausien vaelluksilla.

Ota mukaan eväät tai osta kahvilasta (auki koko kurssin ajan). Kahvila/luontaispuoti

Kurssi on klo 11-16.

Kysy lisää ja varaa paikkasi erataival@gmail.com

IMG_20200813_202021