Ajankohta: 13.-18.6.2023 (5 yötä) —TÄYNNÄ!—

Hinta: 470€

Vaativuustaso: Melko vaativa

Kenelle: Sinulle, joka haluat nähdä kukkivia tunturikasveja, seikkailla jylhissä maisemissa ja et säikähdä rakkakivikkoa

Tämä vaellus vaatii aiempaa kokemusta vaeltamisesta (=vähintään kolmen yön mittaisista reissuista). Päivämatkat vaihtelevat kymmenen ja 18 välillä, mutta tahti on leppoisa säännöllisine taukoineen. Vaellamme suurimman osan ajasta polkujen ulkopuolella ja majoitumme telttoihin. Emme tukeudu tupaverkostoon, joten saamme nauttia oman porukkamme kesken luonnosta rauhassa. Lapinvuokko, jääleinikki, sinirikko ja muut kukkivat ihanuudet tulevat varmasti vastaan. Yhden yön leiri on yli 900 metrissä salaisessa paikassa tunturijärven rannalla. Sieltä on helppo pinkaista katsomaan maisemia yli kilometriin nouseville tuntureiden huipuille.

Jos sinulla ei ole avotunturiolosuhteisiin sopivaa telttaa tai muita varusteitavoimme järjestää niitä sinulle. Katso hinnasto täältä.

Ilmoittautuminen sähköpostilla erataival@gmail.com. Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan 100€ ilmoittautumismaksu, loppuosa maksetaan 30vrk ennen vaellusta. Sinut liitetään whatsapp-ryhmään, jossa vaeltajat voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä. Kattava infokirje vaelluksesta ja yksityiskohdista tulee, kun porukka on kasassa.

Oppaana Minna Jakosuo