Ajankohta: 16.-22.9.2023 (6 yötä) —TÄYNNÄ!—

Hinta: 500€ (Hinta sisältää vähän parempia suklaita, joita maistellaan maisemilla höystettynä)

Vaativuustaso: Melko vaativa

Kenelle: Sinulle, joka haluat seikkailla jylhissä maisemissa, etkä säikähdä rakkakivikkoa. Suklaakin maistuu!

Tämä vaellus vaatii aiempaa kokemusta vaeltamisesta (=vähintään kolmen yön mittaisista reissuista). Päivämatkat vaihtelevat kymmenen ja 18 välillä, mutta tahti on leppoisa säännöllisine taukoineen. Vaellamme suurimman osan ajasta polkujen ulkopuolella ja majoitumme telttoihin. Yhden yön leiri on yli 900 metrissä salaisessa paikassa tunturijärven rannalla. Sieltä on helppo pinkaista katsomaan maisemia yli kilometriin nouseville tuntureiden huipuille. Mukana on Suklaapuodin herkkusuklaita, joita maistellaan upeissa maisemissa.

Jos sinulla ei ole avotunturiolosuhteisiin sopivaa telttaa tai muita varusteita, voimme järjestää niitä sinulle. Katso hinnasto täältä.

Ilmoittautuminen sähköpostilla erataival@gmail.com. Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan 100€ ilmoittautumismaksu, loppuosa maksetaan 30vrk ennen vaellusta. Sinut liitetään whatsapp-ryhmään, jossa vaeltajat voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä. Kattava infokirje vaelluksesta ja yksityiskohdista tulee, kun porukka on kasassa.

Oppaana Minna Jakosuo