Ajankohta: 13.-17.8.2023 (4 yötä) –TÄYNNÄ —

Hinta: 400€

Vaativuustaso: Keskivaativa

Kenelle: Sinulle, joka haluat nähdä mahdollisimman monenlaista maastoa

Tämä vaellus ei vaadi aiempaa kokemusta vaeltamisesta (=vähintään kolmen yön mittaisista reissuista). Päivämatkat ovat noin kymmenen kilometriä, mutta tahti on leppoisa säännöllisine taukoineen. Korkeuseroja kuitenkin riittää ja ylämäet ovat toisinaan jyrkkiäkin! Vaellamme suurimman osan ajasta polkujen ulkopuolella ja majoitumme telttoihin. Reittimme kulkee alussa polulla, mutta siirrymme sitten etsimään itse omat reittimme. Matkan varrella on jokia, vesiputous, huikeita maisemapaikkoja, mäntyvanhuksia, tunturikoivikkoa ja avotunturia. Eli melkeinpä kaikkea muuta paitsi suota! Kaksi peräkkäistä yötä vietetään samassa leirissä, joten pääsemme retkelle myös ilman painavia kantamuksia.

Jos sinulla ei ole tunturiolosuhteisiin sopivaa telttaa tai muita varusteita, voimme järjestää niitä sinulle. Katso hinnasto täältä.

Ilmoittautuminen sähköpostilla erataival@gmail.com. Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan 100€ ilmoittautumismaksu, loppuosa maksetaan 30vrk ennen vaellusta. Sinut liitetään whatsapp-ryhmään, jossa vaeltajat voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä. Kattava infokirje vaelluksesta ja yksityiskohdista tulee, kun porukka on kasassa.

Oppaana Heli Hietanen