Ajankohta: 7.-13.9.2023 (6 yötä) –4 paikkaa jäljellä–

Hinta: 490€

Vaativuustaso: Keskivaativa

Kenelle: Sinulle, joka haluat päästä koirasi kanssa reissuun, tai ihan vaan jos pidät koirista ja upeista maisemista

Tämä vaellus vaatii aiempaa kokemusta vaeltamisesta (=vähintään kolmen yön mittaisista reissuista). Päivämatkat vaihtelevat kymmenen ja 15 välillä, mutta tahti on leppoisa säännöllisine taukoineen. Vaellamme polkujen ulkopuolella ja majoitumme telttoihin. Maasto on koko ajan avotunturia. Matkalla on jokia, upeita tuntureita silmänkantamattomiin ja sellaisia paikkoja, joihin haluaisi jäädä loppuiäkseen. Käymme huiputtamassa Paistunturin erämaan korkeimman tunturin Guivin.

Tälle vaellukselle voi ottaa koiran mukaan. Koiran tulee olla tottunut kulkija, tottunut myös muihin koiriin ja vieraisiin ihmisiin (ilman räksytystä).

Jos sinulla ei ole avotunturiolosuhteisiin sopivaa telttaa tai muita varusteita, voimme järjestää niitä sinulle. Katso hinnasto täältä. HUOM! Jos sinulla on koira mukana, otathan oman teltan!

Ilmoittautuminen sähköpostilla erataival@gmail.com. Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan 100€ ilmoittautumismaksu, loppuosa maksetaan 30vrk ennen vaellusta. Sinut liitetään whatsapp-ryhmään, jossa vaeltajat voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä. Kattava infokirje vaelluksesta ja yksityiskohdista tulee, kun porukka on kasassa.

Oppaana Minna Jakosuo ja apuoppaana Kukka Laakso