Ajankohta: 15.-21.8.2023 (6 yötä) —TÄYNNÄ!—

Hinta: 580€ (hinta sisältää venekyydin Lokasta Karapuljuun ja takaisin)

Vaativuustaso: Keskivaativa

Kenelle: Sinulle, joka haluat nähdä Kekkosen puiston klassikkopaikat ja kokea venekyydin Luirojokea pitkin

Tämä vaellus vaatii aiempaa kokemusta vaeltamisesta (=vähintään kolmen yön mittaisista reissuista). Päivämatkat vaihtelevat kymmenen ja 18 välillä, mutta tahti on leppoisa säännöllisine taukoineen. Vaellamme osan ajasta polkujen ulkopuolella ja majoitumme telttoihin. Vaellus alkaa Lokasta, josta jatkamme Raimo Mattilan jokiveneellä Karapuljuun. Varsinainen ”vaellus” alkaa sieltä. Käymme Sokostilla, Paratiisikurussa ja Pirunportilla. Maisemia riittää! On kynttiläkuusikkoa, jokimaisemaa, mäntymetsää, avotuntureita, vesiputouksia ja se ihan mieletön venematka!

Jos sinulla ei ole tunturiolosuhteisiin sopivaa telttaa tai muita varusteita, voimme järjestää niitä sinulle. Katso hinnasto täältä.

Ilmoittautuminen sähköpostilla erataival@gmail.com. Ilmoittautumisen jälkeen maksetaan 100€ ilmoittautumismaksu, loppuosa maksetaan 30vrk ennen vaellusta. Sinut liitetään whatsapp-ryhmään, jossa vaeltajat voivat tutustua toisiinsa ja sopia kimppakyydeistä. Kattava infokirje vaelluksesta ja yksityiskohdista tulee, kun porukka on kasassa.

Oppaana Minna Jakosuo