———TÄYNNÄ!——-

Ajankohta: 4.-9.7.2022

Hinta: 470€

Vaativuus: Haastava(hko)

Ryhmäkoko: max 9

Vaelluksen aikana käydään neljällä yli tuhannen metrin korkeuteen nousevalla tunturilla (ei Haltilla). Kilometrin korkeudessa pidetään aina herkkuhetki; maistellaan erilaisia vähän parempia suklaaherkkuja. Heinäkuun alussa tunturikasvit ovat kukassa, joten myös silmäkarkkia on tarjolla yllin kyllin.

Reitti kulkee muista ihmisistä sivussa. Emme suorita, vaan etenemme kaikessa rauhassa luonnon ehdoilla ja luonnon ihmeitä ihastellen. On aikaa kuvaamiselle ja nautiskelulle, haluan sinun tuntevan olevasi lomalla. Päivämatkat pysyvät noin 10 kilometrissä, mutta maasto on paikoin haastavaa kivikkoisuutensa vuoksi. Et saa tarkkaa reittikuvausta ennen vaellusta, koska kaikki voi muuttua. Joka aamu ja ilta tutkin karttaa ja suunnittelen tarvittaessa reitin päivä kerrallaan uudestaan. Joskus muutoksiin vaikuttaa sade, tuuli, yllättävät olosuhteet tai asiakkaiden toiveet. Sinun ei tarvitse huolehtia! Valitsen sopivimmat reitit, etsin kauneimmat näköalat ja vien paikkoihin, jollaisia et uskonut Suomessa olevankaan. Luonto on vahvasti läsnä suurena erämaan avaruutena ja myös pienissä yksityiskohdissa, joita haluan sinulle näyttää.

Paikka varataan maksamalla varausmaksu 100€ (ei palauteta), loppuosa maksetaan myöhemmin. Saat yksityiskohtaisen varustelistan ilmoittauduttuasi ja liitän sinut Whatsapp-ryhmään, jossa voit kysellä vaellukseen liittyvistä asioista, sopia kimppakyydeistä ym. Tämä vaellus vaatii aiempaa vaelluskokemusta.

Oppaana Minna Jakosuo.

Ilmoittautumiset sähköpostiin erataival@gmail.com

Käsivarren erämaan karua kauneutta.