Ajankohta: 28.6.-2.7.2022

Hinta: 380€/hlö

Taso: helppo

Ryhmäkoko: max 9

Tämä vaellus sopii myös vähemmän kokeneille. Maasto ei ole kovin vaativaa, vaikka upeita maisemia päästäänkin kokemaan. Reitti kulkee joen viertä ja nousee sitten tunturiylängölle. Kaksi yötä vietetään samassa paikkaa, joten keveillä kantamuksilla on mukava nousta tunturin huipulle ihailemaan maisemia.

Vaelluksen aikana pääset ihailemaan kukkivia tunturikasveja ja alkukesän heräävää luontoa. Vaellustaidot muuttuvat rutiineiksi, opas neuvoo ja auttaa tarvittaessa.

Tälle vaellukselle pääsee bussilla lähtöpaikalle. Päivämatkat ovat noin 10 kilometriä tai alle. Saat tarvittaessa varusteita lainaan pientä huoltokulua vastaan (teltta, makuualusta, rinkka, makuupussi, keitin). Jos haluat helpotusta vaellusruokien suhteen, voit ostaa keveäksi kuivattuja ja maistuvia ruokia 24€/vuorokausi (aamupala, lounas+päivällinen).

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla varausmaksu 100€ (ei palauteta), loppuosa maksetaan myöhemmin. Ilmoittauduttuasi saat kattavan varustelistan. Sinut myös lisätään whatsapp-ryhmään, jossa voi kysellä mieltä askarruttavia asioita, sopia kimppakyytejä, -majoituksia ym.

Oppaana toimii Heli Hietanen, joka on luontoa ja vaeltamista rakastava nelikymppinen eräopas Jyväskylästä. Hän on liikkunut luonnossa lapsesta asti ja tehnyt sairaanhoitajan töitä viimeiset 7 vuotta.

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen erataival@gmail.com

Näkymiä ihailemassa Peltotunturin huipulla.
Opas Heli.