Matalan kynnyksen vaellus niille, jotka haluavat oppia kaiken tarvittavan vaelluksesta.

Ajankohta 12.-16.5.2021

Ryhmäkoko pidetään pienenä, että erämaisen kansallispuiston rauha ja hiljaisuus pääsevät oikeuksiinsa. Pienessä ryhmässä on myös helpompi noudattaa koronan turvaohjeita ja oppia uusia asioita.

Hinta on edullinen, ettei raha ole esteenä kenenkään luontoharrastuksen aloittamiselle. Saat myös lainaksi kaikki tarvitsemasi varusteet, jos et ole vielä hommannut omia (rinkka, alusta, makuupussi, teltta, keitin ym).

Vaellus maksaa 225€ (sis.alv) ja se maksetaan kokonaisuudessaan vaelluksen jälkeen. Vaellukselle otetaan maksimissaan 5 asiakasta. Hintaan sisältyy opastus+opetus, varusteiden laina ja järjestäjän vastuuvakuutus. Asiakkaat huolehtivat itse omista henkilökohtaisista vakuutuksistaan, matkoistaan ja ruuistaan.

Salamajärven kansallispuisto sijaitsee pohjoisen Keski-Suomen ja eteläisen Pohjanmaan alueilla. Voit lukea lisää puistosta täältä ja Hirvaan kierroksesta täältä.

Saat hyvissä ajoin ennen reissua varustelistan ja muut käytännön ohjeet.

Oppaana toimii Minna Jakosuo, jolla on kymmenen vuoden kokemus eräoppaana toimimisesta. Hirvaan kierroksen hän on kiertänyt lukuisia kertoja kaikkina eri vuodenaikoina, joten kohde on tuttuakin tutumpi.

Kohde: Kivijärvi
Koirasalmentie1 220, 43800 Kivijärvi

Kielet: Suomi

Vaativuustaso: Helpohko

Soveltuvuus: Sopii aloittelijoille, luonnossa viihtyville

Vakuutukset: Vastuuvakuutus (suositellaan jokaiselle omaa matkavakuutusta)

Tiedustelut ja ilmoittautuminen sähköpostilla erataival@gmail.com