PERUTTU KORONATILANTEEN TAKIA!

Talvivaellus kauniissa Kekkosen kansallispuistossa kulkee monenlaisten maisemien halki, niin avarilla tuntureilla kuin tykkylumisissa kynttiläkuusikoissakin. Jokaisena päivänä maisema vaihtuu, voit kokea oikeastaan kaiken mahdollisen pohjoisen talvisesta luonnosta; kynttiläkuusikot, vanhat mäntymetsät, suomaisemaa, avotunturia ja järvenselät. Noin 80 kilometrin mittainen vaellus vaatii kohtalaista kuntoa, mutta reissulla nautitaan myös luonnosta ja maisemista. Aina on aikaa ottaa valokuvia tai pysähtyä seuraamaan kuukkeleiden uteliaita liikkeitä. Yöpyminen tapahtuu teltoissa (saa meiltä jos ei ole omaa) ja yksi yö varauskämpässä.

Jos talviretkeilytaidot ja lumisessa maastossa ajan viettäminen on jo hallussa, mutta epäröit uskallatko jo lähteä ihan oikealle talvivaellukselle, on tämä sinun reissusi! Jos haluat muutakin, kuin nautiskelua, oppaat opettavat sinulle kaiken tarvittavan tietotaidon talvivaeltamisesta, käytännöistä ja vinkeistä.

KiilopaaOppaana toimii Vesa Jakosuo + apuopas.

IMG_1175Vaelluksen kokonaishinta on 450€, hinta sisältää vaelluksen suunnittelun ja opastuksen sekä Kuuselan vuokrakämpän vuokran, ahkion ja teltan lainan. Hinta ei sisällä kuljetuksia, eikä majoituksia ennen / jälkeen vaellusta. Osallistujat vastaavat itse mahdollisista vakuutuksistaan, esim. matkavakuutus.

Oppaat Vesa Jakosuo ja Lauri ”Late” Ojakorpi.
Ensimmäisen hiihtopäivän maisemia.
Pakkasen kovettama hanki kimmeltää auringossa Rautulammella.
Rautulammen illan värit.

Huom! Vaellus maksetaan kokonaisuudessaan jälkikäteen laskulla. Koronatilanteen vuoksi osallistuminen voi peruuntua hetkessä, joten vältetään näin maksujen edestakaisin säätämistä. Ilmoittaudu kuitenkin vain jos aiot osallistua!

Lisätiedot ja varaukset sähköpostilla tai soittamalla: erataival@gmail.com 044 0495067 (Vesa)