Kaldoaivin erämaavaellus 27.8.-3.9.2018

Kaldoaivissa vaelletaan poluttomassa erämaassa ja opitaan samalla miten siellä vaeltaminen ja suunnistaminen eroaa kansallispuistoissa vaeltamisesta. Kaldoaivi tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta, mutta myös armottomia olosuhteita kelin muuttuessa hurjaksi. Luonto on aivan iholla.

Vaelletaan viikon aikana vähän alle sata kilometriä aivan pohjoisinta Lappia, lähtö tapahtuu Nuorgamin tuntumasta Pulmankijärven kupeesta. Teemme kaikkea, mitä puuttomassa erämaassa vaeltaessa voi tulla vastaan; suunnistamme maaston mukaan, yövymme korkealla tunturiylängöllä, yövymme vesistön tuntumassa alempana, ylitämme vesistöjä, kävelemme monenlaisessa maastossa.

Päivämatkat ovat 10-20km välillä tilanteen ja kelin mukaan.

Kaldoaivissa ei ole mitään ja siellä on kaikki! Pehmeälinjaiset tunturit muovaavat maisemaa ja näkymät niiden huipuilta ovat henkeäsalpaavia. Erämaassa on paljon pieniä lampia ja järviä ja Norjan lumihuippuiset tunturit siintävät koko ajan pohjoisen suunnalla.

Ajankohta 27.8.-3.9.2018

Paikkoja 15 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mukana apuoppaana Vesa Jakosuo.

Mahdollisuus ottaa valmiit ruuat meiltä (20€/vrk = 140€, gluteiiniton+maidoton 22€/vrk=154€) Sisältää aamupalan, lounaan, päivällisen ja yhden proteiini/energiapatukan per päivä.

Hinta 600€/hlö