Kaldoaivissa vaelletaan poluttomassa erämaassa. Tämän reissun aikana voi halutessaan opetella kalastamista ja kalojen ruuaksi valmistamista. Kaldoaivi tarjoaa rauhaa ja hiljaisuutta, mutta myös armottomia olosuhteita kelin muuttuessa hurjaksi. Luonto on aivan iholla.

Vaelletaan reissun aikana noin 70 kilometriä aivan pohjoisinta Lappia, lähtö tapahtuu Nuorgamin tuntumasta Pulmankijärven kupeesta. Teemme kaikkea, mitä puuttomassa erämaassa vaeltaessa voi tulla vastaan; suunnistamme maaston mukaan, yövymme korkealla tunturiylängöllä, yövymme vesistön tuntumassa alempana, ylitämme vesistöjä, kävelemme monenlaisessa maastossa. Kalastusta varten tulee asiakkailla olla luvat, opastusta saatavana virvelin ja tenkaran käyttöön.

Päivämatkat ovat 10-15km välillä tilanteen ja kelin mukaan.

Kaldoaivissa ei ole mitään ja siellä on kaikki! Pehmeälinjaiset tunturit muovaavat maisemaa ja näkymät niiden huipuilta ovat henkeäsalpaavia. Erämaassa on paljon pieniä lampia ja järviä ja Norjan lumihuippuiset tunturit siintävät koko ajan pohjoisen suunnalla.

Ajankohta 10.-15.8.2019

Mahdollisuus ottaa valmiit ruuat meiltä (20€/vrk = 140€, gluteiiniton+maidoton 22€/vrk=154€) Sisältää aamupalan, lounaan ja päivällisen per päivä.

Hinta 490€/hlö

Oppaana Minna Jakosuo (+apuopas)

Varaukset ja tiedustelut erataival@gmail.com

2 paikkaa jäljellä (6.2.)