PERUUTUSPAIKKOJA!

Neljän vuorokauden maisemantäyteinen vaellus on suunniteltu nautiskelua varten. Vaellukselle voit lähteä, vaikket olisi vaeltanut aiemmin; tällä reissulla ei tyhmiä kysymyksiä tunneta. Päivämatkat ovat maksimissaan 12 kilometriä ja yksi päivä omistetaan Peltotunturin ja läheisten tuntureiden huiputukseen ja sieltä avautuvien upeiden maisemien ihailuun.

Jokainen kantaa itse omat varusteensa ja ruokansa mukanaan. Vaellus sopii kaikille kohtalaisen peruskunnon omaaville.

Varusteita on mahdollisuus lainata rajoitetusti (teltta, rinkka, makuupussi, alusta, keitin) ja jos vaellusruokien miettiminen tuottaa hankaluuksia, voi ostaa valmiin ruokapaketin (80€, gluteiiniton+maidoton 88€), jossa on jokaiselle päivälle ravitseva aamiainen, lounas ja päivällinen. Huolehdit tällöin vain herkut ja ekstravälipalat/yömyssyt oman makusi mukaan.

Vaelluksen hinta 360€ (sis.alv.) ei sisällä matkoja. Jokaisella vaeltajalla tulisi olla voimassaoleva matkavakuutus. Vaellus maksetaan poikkeuksellisesti kokonaan laskulla vaelluksen jälkeen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat lisätietoja vaelluksesta, varustelistat, aikatauluja yms. Autamme mielellämme myös kimppakyytien järjestelyssä.

Oppaana toimii Minna Jakosuo. Tiedustelut ja varaukset erataival@gmail.com

 

Huipulla tuulee!


Nämä maisemat täytyy kokea itse!


Telttapaikkoja riittää.


Katsomo.
%d bloggaajaa tykkää tästä: