Keväiseen Salamajärven kansallispuistoon tutustutaan neljä yötä kestävällä vaelluksella. 59 kilometrin mittainen Hirvaankierros kierretään niin, että pisin päivämatka on 16 kilometriä. Aikaa jää nautiskelulle ja heräävän luonnon tarkkailulle.

Jokaisena päivänä opetellaan käytännössä vaellustaitoja ja käytäntöjä. Aiempaa vaelluskokemusta ei tarvitse olla. Mahdollisuus lainata varusteita. Reissun aikana opetellaan mm. vaelluksen suunnittelua ja rytmittämistä, roskattoman retkeilyn periaatteita ja kansallispuistojen sääntöjä/käytäntöjä, autiotupaetikettiä ja jutellaan kaikista vaelluksella vastaantulevista asioista. Opetellaan kartanlukua ja retkillä tapahtuvaa suunnistusta, rinkan oikeaoppista pakkaamista ja varustetietoutta.

Ennen vaellusta saat sähköpostitse varustelistan. Voit kysellä varustevinkkejä ja -neuvoja heti vaellukselle ilmoittauduttuasi. Kynnys vaellukselle lähtöön on tehty mahdollisimman matalaksi.

Salamajärven kansallispuistossa on erityisen paljon pitkospuita. Korkeuseroja ei juurikaan ole, joten maasto on suhteellisen kevyttä kävellä.

Yöpyminen tapahtuu teltoissa. Kaikki tarvittava kannetaan mukana.

Mahdollisuus ottaa lisämaksusta myös ruuat koko reissulle (20€/päivä = 80€)

Ajankohta 3.-7.6.2019

Hinta 400€

Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla erataival@gmail.com

Paikat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä.