Ajankohta 28.3.-2.4.2022 —TÄYNNÄ—

Hinta 500€ (sis.alvin ja Metsähallitukselle maksettavan käyttökorvausmaksun)

Maksimi osallistujamäärä 8hlö

Hinta sisältää kahden oppaan palvelut (Minna ja Vesa Jakosuo), ahkiot ja teltan, yhdeksi yöksi on käytössä varauskämppä. Saat vaelluksen maksettuasi talvivaelluskurssiaineiston, josta voit jo vähän etukäteen opetella talvivaellustaitoja.

Noin 80 kilometrin mittainen reitti lähtee Kiilopäältä. Päivämatkat vaelluksella vaihtelevat noin 10-15 km:n välillä ja maasto on paikoin hyvin mäkistä, joten vaellus edellyttää kohtalaista kuntoa. Mikään urheilusuoritus reissu ei kumminkaan ole, aikaa käytetään myös nautiskeluun ja maisemien ihailuun. Joka päivä maisema muuttuu, joten tuntuu kuin reissun aikana kävisi useammassakin kohteessa. Saat nauttia avotuntureista, naavaisista ikimänniköistä, kynttiläkuusikoista, jokilaaksoista ja suomaisemista.

Tämä vaellus sopii myös niille, joilla ei ole paljoa kokemusta talvivaeltamisesta. Yövymme aina tupien läheisyydessä, joten halutessasi voit varata vaikka kaikiksi öiksi varaustupapaikat. Saat päivämäärät tupineen tätä varten ilmoittauduttuasi.

Reissulla opetetaan talvivaelluksen hyviksi havaittuja käytäntöjä. Yhdeksi yöksi on mahdollisuus tehdä lumikuoppa ja majoittua siinä, joka on tärkeä taito hätätilanteiden varalle.

Ilmoittauduttuasi saat kattavat varustelistat ja tarkemmat aikataulut.

Varaukset sähköpostilla erataival@gmail.com

Varausmaksu 100€ maksetaan heti, loput myöhemmin. Varausmaksua ei palauteta.