Vaelluskoulu

Nyt on uusi koulutuspaketti synnytetty ja valmiina maailmalle! Annamme opetusta retkeilyyn ja vaeltamiseen asteittain etenevässä järjestelmässä, jonka voi aloittaa täysin vailla aiempaa retkeilykokemusta.

vaelluskoulu(1)

Täysin kokemattomille retkeilijän aluille suosittelemme kaikkien vaiheiden läpi käymistä. Jos sinulla on jo jonkin verran retkeily- tai vaellustaustaa, voit jättää alkeita väliin. Halutessasi erämaahan tai viiden päivän vaellukselle sinulla tulee olla ainakin yksi kursseistamme käytynä. Tällä tavoin voimme olla varmoja, että pärjäät reissussa ja varusteesi ovat asianmukaisessa kunnossa.

Vaativammille reissuille sisällytämme myös nettivalmennuksen, jossa annamme ohjeita reissuun valmistautumiseen.

Lue lisää eri vaiheista täältä!

Nähdään kursseilla!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s