Vaellukset ja ohjelmat kaudelle 2018

Tulevan kauden aikataulut ja ohjelmat, vaellukset ja kurssit tulevat sivuille marras-joulukuussa 2017. Kannattaa varata oma paikkansa ripeästi, ennakkovarauksia ja kyselyitä on tullut jo paljon.

IMG_8380 (1)

Tulossa ainakin vaelluksia aloittelijoille, vaelluskursseja, talviretkeilykursseja, retkeilykursseja ja luentoja. Syksyllä luvassa myös erämaavaelluksia, mahdollisesti naisten vaellus, jossa opetellaan kalastusta ja kalankäsittelyä, sateenkaarivaellus, jossa vaelletaan ihan homona.

Vaellusten kestot ovat neljästä vuorokaudesta seitsemään. Vaelluksille voi lisämaksusta ostaa valmiin ruokapaketin ja varusteita voi vuokrata tarpeen mukaan (teltta, makuupussi, makuualusta, rinkka, keitin ym.).

Kohteina ainakin Muotkatunturin erämaa, Kaldoaivin erämaa ja Urho Kekkosen kansallispuisto. Etelämmässä kohteina Salamajärven kansallispuisto, Nuuksio, Isojärven kansallispuisto ja monia muita. Kohteet varmistuvat lähiaikoina.

Tulevan kauden tavoitteeni on madaltaa ihmisten kynnystä lähteä luontoon. Yhdessä voimme opetella retkeilyn ja vaeltamisen käytännöt turvallisesti oman kokemuksen kautta.

Tervetuloa mukaan!

Minna

IMG_7816

IMG_7988

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s