Retkeilyvälineiden vuokraamista

Olemme voimakkaasti painottaneet toimintaamme viime aikoina retkeilykoulutukseen. Uusille harrastajille opetamme retkeilyn perusasioita, annamme varustevinkkejä, tutustutamme erilaisiin telttoihin, keittimiin ja muihin retkeilyssä tarvittaviin varusteisiin.

Yhä useammin on kurssilaiset kyselleet mistä varusteita voisi vuokrata. Päätimme tehdä asialle jotain ja loimme RetkiRentin.

RetkiRent on kaikkien meidän retkeilyn harrastajien ja ammattilaisten yhteisötori, jossa voit vuokrata, myydä tai vaihtaa retkeilyvarusteita tai -vaatteita toisten retkeilijöiden kanssa. RetkiRentin kautta voit myös ilmoittaa kanooteista, kajakeista tai muista retkeilyyn liittyvistä kulkupeleistä, majoitusmahdollisuuksista, tarjota retkeilyyn liittyviä palveluja ja paljon muuta!

Vuokraamalla säästät luontoa ja rahaa. Laadukkaat tuotteet maksavat enemmän, mutta kestävät vuosia. Vuokraamalla kiinnostavan tuotteen ennen ostopäätöstä vältyt huonoilta valinnoilta.

Joten jos juuri sinulla on retkeilyvälineitä, joita voisit vuokrata toisinaan muille, käy ihmeessä tutustumassa palveluun!

RetkiRentin sivuille pääset tästä.
13529048_809124915855418_1386609381527601126_n

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s