Isojärven kansallispuisto

Olin Isojärven kansallispuistossa Metsähallituksen järjestämässä koulutuksessa / palaverissa. Uusia ideoita kaivataan puiston käytön suhteen, tilojen suhteen ja varmasti myös ihan vaan ideoita yhteistyöhön. Meitä oli paikalla monenlaisia toimijoita lähiseuduilta.

Paikka on minulle tärkeä. Se on lähin kansallispuisto. Olen vienyt sinne omat lapseni viettämään ensimäiset laavuyöt. Yhtenä vuonna otin siellä vastaan ensilumen. Kaunis ja vaihteleva puisto.   Tänään huomasin majavien palanneen, pato oli ilmestynyt Lortikan lähelle. Täytynee mennä ajan kanssa tarkkailemaan!

Kuva on parin vuoden takaa, Isojärveltä kuitenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s