Särkisaaressa

Särkisaareen on suunnitteilla kaikkea mukavaa tulevan varalle. Maisemat siellä ovat henkeäsalpaavan upeat ja muuttuvat entistä hienommiksi, kun puustoa vähän siistitään. Jousiammuntaratahanke edistyy ja temppurata on toteutusta vaille valmis. Vaijerihommien lisäksi keskelle hongikkoa nousee kiipeilyseinä!

IMG_5655

Nyt lähiaikoina pääsette nauttimaan Särkisaaresta äitienpäivälounaan merkeissä, sitten alkavatkin jo villiyrtti-illat. Lisätietoja esim. täältä: http://www.jamsanseurakunta.fi/sarkisaari/ajankohtaista.html

IMG_5657 IMG_5661

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s