Arktista selviytymistä

Olin mukana Lemmenjoella järjestettävässä kansainvälisessä koulutuksessa. Lentäjiä ja lentoyhtiöitten turvallisuusvastaavia tuli mm. Singaporesta, Islannista ja Belgiasta opettelemaan kylmissä arktisissa oloissa selviytymistä. Opetimme heille mm. nuotion sytyttämistä, suojan rakentamista, lämpimänä pysymistä ja muita tärkeitä taitoja. Yksi yö tuli viettää ulkona itse rakentamassa laavussa. Pakkasta oli 35 astetta, kirkas tähtitaivas revontulineen ja lunta vyötäröön asti. Koulutettavat pääsivät myös hiihtämään ja lumikenkiä kokeilemaan.

Ahkun tupa Lemmenjoella järjesti ruuat ja muiden öiden majoittumiset. Saunomista, poronkäristystä, joikaamista, mukavaa yhdessäoloa. Elämäni mukavin työreissu! Ja uskon, että asiakkaatkin saivat paljon tietotaitoa mukaansa.Kuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s