Villiyrttiretkelle!

Kevättä odotellessa

Virkistys- tai TYKY-päiväksi tai sen yhteyteen sopiva villiyrttiretki on toteutettavissa toukokuun alusta elokuun loppuun. Retken aikana tutustumme luonto-oppaan johdolla villivihanneksiin, keräämme ja käsittelemme niitä, sekä maistelemme villivihanneksista valmistettuja juomia ja leivonnaisia. Kotiin viemisiksi saamme opasvihkosen, johon on koottu ohjeita yrttien ja vihannesten käsittelyyn, säilöntään ja herkkujen valmistukseen.

Tutustu Ostettavat elämykset-osioon ja tilaa reissu porukallesi ajoissa! Toukokuu on jo kulman takana.Kuva

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s