KTO

Viikonloppu tuli vietettyä korkeuksissa. Köysitoiminnanohjaajakoulutus vaaditaan, jos aikoo asiakkaita kiipeilyttää tai laittaa laskeutumaan kalliolta alas. Kurssilla harjoiteltiin paljon turvallisuuteen liittyviä asioita, solmuja, varmistustekniikoita ja oikeanlaisten varusteiden käyttöön liittyviä asioita. Kiipeilyyn liittyvät koulutukset tulee kerrata viiden vuoden välein, koska varusteet ja tiedot vanhenevat. Uusia menetelmiä kehitetään ja turvallisuuteen liittyvät asiat päivitetään. Ole siis valpas ja kysy omalta ohjelmapalvelusi järjestäjältä onko tiedot ja taidot ajan tasalla!

Kuva

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s