Retkeilykurssilla auringon alla

Taas oli aika kertoa kaikki, mitä retkeilyn saralla on tietotaitoa kertynyt. Kurssille oli tullut porukkaa ympäri Suomen ja mieltä lämmitti kuulla, että ihan perinteisesti googlettamalla oli kurssi netistä löytynyt.

IMG_6343 IMG_6338

Asioita oli paljon läpikäytäväksi. Tutustuttiin retkeilyvarusteisiin ja siihen, kuinka ne kannattaa mukana kuljettaa. Ruoka- ja juomahuolto, tulet ja majoittuminen, solmut ja liikkuminen.

IMG_6348 IMG_6350 IMG_6353 IMG_6358 IMG_6361 IMG_6365 IMG_6368 IMG_6369Aurinko helli meitä, ruoka maistui ja uni tuli toisille paremmin kuin toisille. Iltanuotiolla juttelimme retkeilystä yleisesti, jokaisen omista haaveista ja tavoitteista. Itse nukuin kuin tukki, heräsin kerran siihen, että oli ihan liian kuuma. Aamulla muutama muukin oli samaa mieltä kanssani, että ei ole väärin olla sen verran prinsessa, että nukkuu kahdella makuualustalla…

IMG_6387 IMG_6400

IMG_6411 IMG_6420IMG_6424

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s