Helmikuun toinen yö

Kaksi yötä ulkona-haaste meinasi mennä plörinäksi heti ensimmäisenä kuukautena. Minulla oli niin kiire, paljon aamuvuoroja ja loskaista ankeutta, ettei ulkona nukkuminen todellakaan houkutellut. Helmikuun ihan loppumetreillä kuitenkin päätin, että nyt tämä homma viedään kunnialla loppuun asti, eikä heti luovuteta jos on pientä härdelliä elämässä.

Ei nyt niin kovin erämaassa tullut nukuttua ja sääntöjäkin tuli ehkä vähän hiottua itselle sopivaksi, mutta en sentään kotipihalla nukkunut… Illalla kymmeneltä asettelin retkipatjani työpaikan pihapiirissä olevan rantasaunan kuistille. Saunarakennus on talvet kylmillään, joten lämpöä ei seinistä hohkanut. Suunnitelmani oli ollut lukea kirjaakin uuden telttavalaisimen kajossa, mutta väsymys voitti. Iltajumpan ansiosta makuupussi lämpeni nopeasti ja Päijänteeltä puhaltava tuuli vaivutti aika nopeasti uneen. 11024646_10153096977297103_8425338663709177579_n

Kylkeä kääntämään piti heräillä monta kertaa, mutta muuten nukuin sikeästi. Aamulla heräsin puhelimen herätykseen varttia ennen työajan alkamista, pakkasin kimpsut ja kampsut kassiin ja astelin pihan poikki hommiin. Yöpymispaikkana oli Särkisaari Jämsässä.

wpid-20150227_064735.jpgTwonights haaste siis helmikuun osalta hoidettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s